COMPUNERI PENTRU PROBA SCRISĂ A TESTULUI DE ENGLEZA INTENSIV 

  • Când vine vorba de compuneri în limba engleză, elevii au o reală nevoie de materiale suport prin care să își exerseze pașii necesari  redactării unui text, iar modelele alese trebuie să le asigure o înțelegere clară a tehnicilor de construire a unui paragraf precum și de realizare a unui plan de lucru. 
  • Metodele inovatoare propuse de sistemul Cambridge English încurajează elevii să folosească limba engleză în mod creativ și să își dezvolte abilitățile de comunicare pentru a fi folosite în situații din viața reală. 
  • Proba scrisă presupune redactarea unui text de 50–75 cuvinte pe o temă dată și care să demonstreze capacitatea de exprimare în scris și însușirea principalelor funcții/acte de limbaj, conform nivelului A1 prevăzut de programele școlare pentru clasele a III-a și a IV-a.

redactarea unui text


 

  • Unele probe scrise mai pot include și următoarele tipuri de exerciții, în funcție de exigențele unităților de învățământ.

            a) Lecturarea unui text și rezolvarea unor itemi cu alegere duală                                        (TRUE/FALSE) pe baxa textului lecturat.

            b) Formularea de răspunsuri la întrebări pe baza textului lecturat.  

            c) Rezolvarea unor exerciții de gramatica și vocabular

 

metoda clasică

 

                              

 

 

 

 

metoda cambridge

Politica de confidențialitate      |     Termeni și Condiții      |     Copyright © englezaintensiv.ro 2020